Henrik Raave

Allikas: Vikipeedia
Jump to navigation Jump to search

Henrik Raave (sündinud 21. jaanuaril 1979 Tartus) on ärijuht, ettevõtja, turundusjuht, maaelu edendaja ja muusik.

Sisukord

Töömuuda lähteteksti

Henrik Raave on City Motors AS-i juhatuse liige. Töötas aastaid Renault' müügi- ja turundusdirektorina. Kuni 2008. aasta lõpuni pidas Eesti Ekspressi turundusjuhi ametit. 2009. aastast töötas Raave City Motorsi tegevjuhina. Ta on EBS-is ärialase suhtluse õppejõud.

Maaelu edendamine ja mittetulundustegevusmuuda lähteteksti

  • Kidise Kontserditalu MTÜ juhatuse liige
  • Kidise Tiigimuusika peakorraldaja www.kidise.ee
  • Paadrema ettevõtluskoda MTÜ üks eestvedajatest www.paadremakoda.ee
  • Arunõmme Selts MTÜ juhatuse liige

Muusikamuuda lähteteksti

1990. aastate teises pooles osalenud mitmes ansamblis: Up'n Down, 6-Pack ja Rumal Noorkuu (praegune Noorkuu). Osalenud Eurovisiooni Eesti eelvoorus, teinud koostööd paljude tuntud produtsentide ja muusikutega.

Aastal 1999 tegi järsu kannapöörde, taandus teadlikult muusikast, sai kahe poja isaks ja tegi karjääri turundusvaldkonnas.

2008. aasta kevadel pöördus ta tagasi vana armastuse – muusika juurde. Esimene singel "Reaalsus" ilmus mais 2008 ja teine singel "Täna on hea" ilmus augustis 2008.

Diskograafiamuuda lähteteksti

Stuudioalbumidmuuda lähteteksti

Up 'n Down (1994–1996)
  • "Naeratus" (1996)
Koosseis: Henrik Raave, Meelis Niinepuu, Hanna-Liina Võsa
6-Pack (1997–1998)
  • "6-Pack" (1998)
Koosseis: Rein Kahro, Henrik Raave, Andrus Raissaar, Märt Tarn
Rumal Noorkuu (1996–1999) (praegune Noorkuu)
  • "Võrratu öö" (1997)
  • "Võib-olla" (1999)
Koosseis: Rein Kahro, Henrik Raave, Martti Meumers

Singlidmuuda lähteteksti

  • "Reaalsus" (2008)
  • "Täna on hea" (2008)
  • "Iga päev" (2009)
  • "Siis süsi" (2011)
  • "Manitsus" (2012)

Isiklikkumuuda lähteteksti

Tema vanaisa oli Kalev Raave, ema on Heli Vahing, isa Raivo Raave ja onu Riho Raave ning tädid Rita Raave ja Anneli Raave-Sepp.

Välislingidmuuda lähteteksti


allikas: http://et.wikipedia.org/wiki/Henrik_Raave
tekst on kasutatav vastavalt Creative Commons Attribution-ShareAlike litsentsile.

Navigeerimismenüü